Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Gülhane Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necdet KOCABIYIK, Halk Sağlığı Anabilim Dalı'ndan Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre BULUT ve Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Emin ŞAHİN tarafından öğrencilerimize bağımlılık ve tütün endüstrisi ile mücadele konularında eğitim verildi. Okul Müdürümüz Mehmet ÖZDOĞAN, Müdür Yardımcılarımız Yılmaz ODACI, Emine ÇAPKAN ve Okul Aile Birliği Başkanı İzgü KARACA'nın da katıldığı eğitimde her türlü bağımlılığa karşı "hayır" diyebilmenin önemine vurgu yapıldı. Üniversitenin Dumansız Kampüs Uygulaması hakkında bilgiler verildi. Bilgi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Dumansız Kampüs şapka ve tişörtleri ve Yeşilay tarafından sağlanan hediyeler takdim edildi.

22.11.2023 242

Sağlık Bilimleri Üniversitesi - Gülhane Tıp Fakültesi - Fakültemizden Gazi Lisesi Öğrencilerine Bağımsız Yaşam Eğitimi!.. (sbu.edu.tr)

22-11-202322-11-202322-11-2023